search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:19
MENU CLOSE

Ο Μπραντ Πιτ ξανάρχισε τα… ραντεβού – Τι λέει η Σιένα Μίλερ για τις φήμες (Photo)

20.04.2017 17:48
Ο Μπραντ Πιτ ξανάρχισε τα... ραντεβού - Τι λέει η Σιένα Μίλερ για τις φήμες (Photo) - Media

 

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Αντζελίνα Τζολί έστειλε τα χαρτιά του διαζυγίου στον Μπραντ Πιτ και ο 53χρονος σταρ του Χόλιγουντ φαίνεται ότι ξαναβγαίνει στην… πιάτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του People, ο Πιτ έχει αρχίσει να ξαναβγαίνει σε ραντεβού, μετά το πρώτο σοκ του χωρισμού του με την Τζολί, και μετά απόν πιέσεις του φιλικού του περιβάλλοντος.

Για την ώρα, λένε οι πληροφορίες, δεν υπάρχει κάτι το σοβαρό στον ορίζοντα, ενώ ο ηθοποιός φαίνεται να προτιμά να βγαίνει σε ζευγάρια, καθώς προχωρούν οι διαδικασίες του διαζυγίου.

Πάντως, η φήμη για σχέση του με την ηθοποιό Σιένα Μίλερ διαψεύστηκαν από την ίδια τη σταρ, η οποία δήλωσε ότι ούτε καν ασχολείται με τις φήμες για τον παραγωγό της ταινίας που πρωταγωνιστεί (The Lost City of Z).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50