search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:27
MENU CLOSE

Πως ένας 5χρονος μπόμπιρας έσωσε τη ζωή της μητέρας του!

22.04.2017 11:06
Πως ένας 5χρονος μπόμπιρας έσωσε τη ζωή της μητέρας του! - Media

 

Ο  5χρονος Salvatore Cicalese είδε τη μητέρα του να λιποθυμάει στο μπάνιο. Παρόλο που τρομοκρατήθηκε, έδρασε τόσο έξυπνα και ψύχραιμα, που τελικά κατάφερε να της σώσει τη ζωή!

Αρχικά, ο μπόμπιρας πήρε τη μικρή του αδελφούλα και κατάφερε να βγει από το σπίτι σκαρφαλώνοντας σε σκαμπό και πατώντας το κουμπί για να ανοίξει την πόρτα του γκαράζ.

Πήγε στο σπίτι του γείτονα να ζητήσει βοήθεια πιστεύοντας ότι η μητέρα του είχε πεθάνει.

Όταν άνοιξαν την πόρτα, οι γείτονες είδαν τον Salvatore να κρατά τη δύο μηνών αδερφούλα του τυλιγμένη σε μια κουβέρτα.

Ο μικρός τους ζήτησε να τους φροντίσουν επειδή η μητέρα τους λιποθύμησε στο μπάνιο. Μάλιστα τους ανέφερε ότι πήρε και την αδερφούλα του μαζί για να μην δει το «πτώμα» της μητέρας του.

Οι γείτονες κάλεσαν αθενοφόρο και πήγαν στο σπίτι όπου βρήκαν αναίσθητη τη μητέρα του Salvatore, Kaitlyn Cicalese στο μπάνιο, με το νερό να τρέχει ακόμα.

«Μου έσωσε τη ζωή γιατί ήμουν κάτω από το νερό και θα πνιγόμουν», δήλωσε στο ABC η μητέρα του Kaitlyn. «Ο γιος μου με έχει ρωτήσει από τότε ένα δισεκατομμύριο φορές αν είμαι εντάξει. Με ρωτάει αν θα λιποθυμήσω ξανά και του λέω πως είμαι εντάξει. Με ρωτάει μάλιστα αν θα πεθανω σήμερα και του εξηγώ πως δεν πρόκειται να πεθάνω», ανέφερε η μητέρα του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50