search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:15
MENU CLOSE

Απίστευτη φρίκη: Πατέρας βίαζε τη 2χρονη κόρη του σε ζωντανή μετάδοση σε chat room!

22.04.2017 11:05
Σοκ στην Πάτρα: 73χρονος βιντεοσκοπούσε συνευρέσεις του με ανήλικες - Media

 

Είκοσι οκτάχρονος από τη Γερμανία κατηγορείται ότι μαζί με έναν ακόμα άνδρα, 47 ετών, βίαζαν κατ’ επανάληψη τη δίχρονη κόρη του πρώτου. Και οι δύο κατηγορούμενοι, σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, θα βρεθούν στο δικαστήριο την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον Γερμανό Εισαγγελέα, ο άνεργος 28χρονος άνδρας είχε κακοποιήσει την κόρη του εννέα φορές από το καλοκαίρι του 2016 μέχρι τον προηγούμενο Νοέμβριο, οπότε και συνελήφθη. Σε τρεις περιπτώσεις μάλιστα, η κακοποίηση περιλάμβανε και βιασμό, ενώ το «παιδί δύο φορές κόντεψε να πεθάνει» σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Οι δύο άνδρες φέρονται να κινηματογραφούσαν και να μετέδιδαν ζωντανά μέσω chat room στο διαδίκτυο τις αρρωστημένες πράξεις τους σε βάρος του μωρού. Μάλιστα, στο chat room υπήρχαν περίπου 50 συμμετέχοντες, οι οποίοι παρακολουθούσαν το φρικιαστικό θέαμα.

Το κοριτσάκι έχει υποστεί πολλαπλά τραύματα και πλέον η επιμέλειά του είναι μόνο στη μητέρα του, η οποία είχε άγνοια για όσα περνούσε το παιδί της. Εικάζεται ότι οι επιθέσεις γίνονταν όσο η μητέρα εργαζόταν ή κοιμόταν.

Η Αρχή Προστασίας Ανηλίκων αντιλήφθηκε όσα συνέβαιναν τον περασμένο Νοέμβριο, όταν ο πατέρας έστειλε φωτογραφίες και βίντεο από τη θηριωδία, σε φίλο του που είχε γνωρίσει σε ιστότοπο γνωριμιών.

Ο 28χρονος, η φωτογραφία του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, συνελήφθη τρεις μέρες αργότερα και ομολόγησε, ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του και στο σπίτι του 47χρονου συνεργού του, βρέθηκαν εργαλεία με τα οποία κακοποιούσαν το παιδί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:15