search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:50
MENU CLOSE

Λισαβόνα: Νεκρός φίλαθλος της Φιορεντίνα σε συμπλοκές μεταξύ οπαδών

22.04.2017 12:28
Λισαβόνα: Νεκρός φίλαθλος της Φιορεντίνα σε συμπλοκές μεταξύ οπαδών - Media

 

Τραγικό τέλος είχε το ταξίδι οπαδού της Φιορεντίνα στη Λισαβόνα για να παρακολουθήσει το σημερινό ντέρμπι της πορτογαλικής πρωτεύουσας μεταξύ της Σπόρτινγκ και της Μπενφίκα. Οι οπαδοί της Σπόρτινγκ και της ιταλικής ομάδας έχουν «αδελφοποιηθεί» και ο 41χρονος, Μάρκο Φιτσίνι, ένας από τους αρχηγούς των οργανωμένων οπαδών της Φιορεντίνα, έκανε το ταξίδι στην Πορτογαλία για να παρακολουθήσει το ντέρμπι.

Χθες, όμως, οι οπαδοί των δύο ομάδων της Λισαβόνας συνεπλάκησαν στο κέντρο της πορτογαλικής πρωτεύουσας και στα επεισόδια αυτά ο Φιτσίνι έχασε τη ζωή του, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της Σπόρτινγκ, Μπρούνο ντε Καρβάλιο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των πορτογαλικών ΜΜΕ, ο Ιταλός οπαδός έχασε τη ζωή του, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από τις οδομαχίες μεταξύ των οπαδών των δύο πορτογαλικών συλλόγων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:50