search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:20
MENU CLOSE

Επικό σχόλιο του Θάνου Μικρούτσικου για το Survivor – Δείτε τι είπε ο γνωστός συνθέτης (Video)

23.05.2017 15:20
Επικό σχόλιο του Θάνου Μικρούτσικου για το Survivor - Δείτε τι είπε ο γνωστός συνθέτης (Video) - Media
 
Mε το γρήγορο φαγητό παρομοίωσε το Survivor o γνωστός συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
 
«Αν σας ρωτήσω με το χέρι στην καρδιά: αρνάκι την Κυριακή με πατάτες από τη γιαγιά ή την καλή μαγείρισσα μαμά ή να πεταχτώ στα McDonalds; Θα πείτε ότι είναι αριστούργημα το πρώτο. Παρ’ όλ’ αυτά το δεύτερο δεν μαζεύει πολύ κόσμο; Είναι η δύναμη, στην εποχή που ζούμε, του συστήματος που σπρώχνει τα πράγματα προς κάποιες κατευθύνσεις. Δεν μπορούμε να το αποφύγουμε. Εμείς πρέπει, κι εσείς και όλοι μας να κάνουμε αυτό που λέει η ψυχούλα μας» είπε ο Θάνος Μικρούτσικος ο οποίος παραδέχτηκε ότι δεν βλέπει το Survivor λόγω χρόνου.
 
Πάντως, ακόμα κι έτσι, ο συνθέτης φαίνεται ότι γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, καθώς το επόμενο σχόλιό του ήταν… επικό: «Ειλικρινά δεν το βλέπω. Αν το έβλεπα θα μπορούσα να ήμουν σαφής. Δεν έχω και χρόνο. Είναι πολλά αυτά που ετοιμάζω για να κάθομαι να βλέπω τον φοβερό, τον τρομερό Σπαλιάρα»…

(πηγή: zappit.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50