search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:06
MENU CLOSE

Ολυμπιονίκες επιστρέφουν τα μετάλλια τους λόγω… σκουριάς! (Photo)

24.05.2017 09:41
Ολυμπιονίκες επιστρέφουν τα μετάλλια τους λόγω… σκουριάς! (Photo) - Media

 

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο αποτέλεσαν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του περασμένου καλοκαιριού.Πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν τόσο για τα προβλήματα ασφάλειας στο Ρίο και το Ολυμπιακό Χωρίο, όσο και για τη διοργάνωση.

Ωστόσο, υπήρχε κάτι για το οποίο ακούστηκαν θετικά σχόλια, ήδη πριν από την έναρξη των αγώνων. Τα θετικά σχόλια αφορούσαν στα μετάλλια της διοργάνωσης. Ωστόσο, φαίνεται πως οι Ολυμπιονίκες δεν χάρηκαν για μεγάλο διάστημα τα μετάλλια που κατέκτησαν με κόπο.

Όπως έγινε γνωστό, περισσότεροι 80 Αμερικανοί αθλητές επέστρεψαν τα μετάλλια που είχαν κερδίσει λόγω… σκουριάς!

Συγκεκριμένα, οι αθλητές πήγαν τα μετάλλιά τους στην Αμερικανική Ολυμπιακή Επιτροπή ώστε να αποσταλούν στους διοργανωτές οι οποίοι θα τα αντικαταστήσουν λόγω «σκουριάς, μαύρων σημείων και άλλων καταστροφών», ανέφερε δήλωση της Ολυμπιακής Επιτροπής.  

Μεταξύ των Ολυμπιονικών που αναγκάστηκαν να επιστρέψουν τα μετάλλιά τους είναι και η Ελληνοαμερικανίδα αθλήτρια Έλεν Μαρούλις. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:05