search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:51
MENU CLOSE

Πρωτάκουστο: Αθωώθηκε για τη δολοφονία της κοπέλας του εξαιτίας του … μεγάλου μορίου του

25.05.2017 08:19
Πρωτάκουστο: Αθωώθηκε για τη δολοφονία της κοπέλας του εξαιτίας του … μεγάλου μορίου του - Media

 

Ένας 65χρονος κάτοικος της Φλόριντα κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της 60χρονης συντρόφου του.

Η Francisca Marquinez βρέθηκε νεκρή στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού με τη νεκροψία να «δείχνει» τον πνιγμό ως την αιτία θανάτου.

Ο Richard Henry Patterson δηλώνει αθώος και επικαλείται το … μέγεθος του μορίου του ως την αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Υποστηρίζει πως η σύντροφος του πέθανε ενώ του έκανε στοματικό έρωτα, καθώς πνίγηκε εξαιτίας του μεγέθους του μορίου του. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να ζητήσει ειδική άδεια για να δείξει το μόριο του στους ενόρκους για να τους πείσει για του λόγου το αληθές.

Οι ειδικοί συμφωνούν πως είναι πιθανό να έχει συμβεί κάτι τέτοιο αλλά είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο.

Το δικαστήριο τον βρήκε τελικά αθώο, αλλά όχι επειδή πείστηκε από τον ισχυρισμό του. Η υπερασπιστική γραμμή κατέληξε να υποστηρίξει πως, αν και ήταν πιθανό η ασφυξία να μην προήλθε λόγω του … μεγέθους του, αυτό ήταν αυτό που πίστευε ο Ο Richard Henry Patterson .

Το σώμα της 60χρονης είχε αποσυντεθεί πλέον σε βαθμό που δεν μπορούσε να δώσει κάποιο άλλο στοιχείο για τον τρόπο θανάτου της, οπότε και απαλλάχθηκε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:47