search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:20
MENU CLOSE

Αυτό είναι το Απολύτως Γελοίο Μπέργκερ στον πλανήτη (Photo)

25.05.2017 13:22
Για καλοφαγάδες: Η γιορτή του μπέργκερ έρχεται στη Θεσσαλονίκη   - Media
 
Οι καινούργιοι θαμώνες του Mallie’s Sports Grill & Bar στο Σάουθγκεϊτ του Μίσιγκαν μένουν άναυδοι, βλέποντας τρεις να φορτώνουν σε μια χειράμαξα ένα γιγαντιαίων διαστάσεων μπέργκερ και να το μεταφέρουν στο τραπέζι μιας παρέας αμήχανων πεινασμένων.
 
Αυτό που παρελαύνει από μπροστά τους λέγεται «Απολύτως Γελοίο Μπέργκερ» και κατέχει το ρεκόρ Γκίνες του μεγαλύτερου στον κόσμο μπέργκερ που μπορεί να παραγγείλει κανείς. Ο τιμοκατάλογος του Mallie’s γράφει δίπλα: 399 δολάρια.
Ζυγίζει 68 κιλά, απαιτούνται 22 ώρες στην κουζίνα, τρεις για να το γυρίζουν στο ψήσιμο, 45 κιλά επιπλέον λίπος για να γίνει τέλειο, περίπου 7 κιλά μαρούλια, κοντά 14 κιλά μπέικον, άλλα 14 κιλά ντομάτες και 16 κιλά τυρί.
 
Είναι τέτοιων διαστάσεων που, σ’ ένα επεισόδιο του Man Vs. Food, 41 άτομα δεν κατάφεραν να το κάνουν ζάφτι, μέσα στο δίωρο της εκπομπής.
 
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30