search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:42
MENU CLOSE

Ισχυρή έκρηξη στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου (Photo-Video)

25.05.2017 15:53
Ισχυρή έκρηξη στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου (Photo-Video) - Media
 
Εκρηξη σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Γ Σεπτεμβρίου και Μάρνη, σε αυτοκίνητο όπου επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος το απόγευμα της Πέμπτης.
Από την έκρηξη, η οποία προήλθε από φάκελο παγιδευμένο με εκρηκτική ύλη, παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιείται στα πυροτεχνήματα (σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας) τραυματίστηκε στον θώρακα, στην κοιλιακή χώρα και στα πόδια ο πρώην πρωθυπουργός, ενώ μικροτραυματισμούς υπέστησαν και οι δύο συνοδοί του, οι οποίοι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα, μαζί με τον κ. Παπαδήμο στον «Ευαγγελισμό».
 
Όπως έγινε γνωστό από τους θεράποντες ιατρούς, τα τραύματά τους δεν εμπνέουν ανησυχία και η ζωή τους δεν κινδυνεύει.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η έκρηξη αποδίδεται σε παγιδευμένο φάκελο που ανοίχθηκε μέσα στο όχημα, με αποτέλεσμα τους τρεις τραυματισμούς, ενώ η περιοχή του περιστατικού αποκλείστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και το αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού έγινε «φύλλο και φτερό» προκειμένου να βρεθούν στοιχεία.

Video, λίγα λεπτά μετά την έκρηξη 

 

Στον «Ευαγγελισμό» μετέβη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, λίγο μετά την εισαγωγή του κ. Παπαδήμου και των συνοδών του, ο οποίος τόνισε ότι «είναι προφανές και αυτονόητο ότι η ελληνική κυβέρνηση καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου».

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας όλων των τραυματιών, ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε πως βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση και έχουν επικοινωνία με το περιβάλλον. «Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση με όλη μας την καρδιά στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και στους δύο συνοδούς του», πρόσθεσε.
 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε εκ νέου λίγο πριν τα μεσάνυχτα με την διοικήτρια του Ευαγγελισμού και ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας του κ.Λουκά Παπαδήμου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υπεβλήθη ο πρώην πρωθυπουργός.


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:42