search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:57
MENU CLOSE

Κατρούγκαλος: Το επόμενο διάστημα η τελική απόφαση για τη διευθέτηση του χρέους

28.05.2017 10:03
Κατρούγκαλος: Το επόμενο διάστημα η τελική απόφαση για τη διευθέτηση του χρέους - Media

 

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει τελική απόφαση για τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.

Όπως σημειώνει, η πολιτική συμφωνία με τους θεσμούς ήταν να υπάρξει μια συμφωνία-πακέτο, «αυτό που εμείς θεωρούμε έντιμο συμβιβασμό, στο οποίο περιλαμβάνονται προφανώς και τα ζητήματα του χρέους».

Υπογραμμίζει ότι η διευθέτηση του χρέους είναι προϋπόθεση για να εφαρμοστούν τα μέτρα από το 2019, «συνεπώς», προσθέτει, «αντίθετα με ό,τι συνέβαινε στο παρελθόν, οπότε η εφαρμογή των μέτρων ήταν προϋπόθεση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης, αυτή τη φορά, για πρώτη φορά, έχουμε πολύ χρόνο για να δούμε πώς θα ανταποκριθούν ν στις δικές τους δεσμεύσεις και οι εταίροι μας, αφού εμείς μέχρι στιγμής έχουμε ανταποκριθεί στις δικές μας».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:57