search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:03
MENU CLOSE

Πώς είναι σήμερα η «δεσποινίς Σιμένα» από το Καρουζέλ; (Photos)

30.05.2017 11:24
Πώς είναι σήμερα η «δεσποινίς Σιμένα» από το Καρουζέλ; (Photos) - Media

 

Όλοι θυμόμαστε το «Καρουζέλ» που μεταδόθηκε στην Ελλάδα κατά τη δεκαετία του ’90, στην ΕΡΤ. Η εν λόγω τηλενουβέλα είχε σημειώσει, μάλιστα, τεράστια επιτυχία, συγκεντρώνοντας φανατικούς τηλεθεατές τόσο μικρής ηλικίας όσο και μεγαλύτερης…

Οι μικροί ήρωες του δημοτικού σχολείου έμπαιναν στα σπίτια μας κάθε μεσημέρι, αποτελώντας, πια, μια γλυκιά παιδική ανάμνηση. Η δεσποινίς Σιμένα, η δασκάλα των μικρών ηθοποιών, κατείχε έναν σημαντικό ρόλο στη σειρά και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους.  

Ο λόγος για την Γκαμπριέλα Ριβέρο η οποία δηλώνει ότι ο ρόλος αυτός στο «Καρουζέλ» αποτέλεσε ρόλο σταθμό στη ζωή της.

Σήμερα, η γλυκιά δασκάλα του «Καρουζέλ» είναι ήδη 53 ετών, παντρεμένη με τον Francisco Luis Ricote και μαμά τριών κοριτσιών: της Μaya, της Lara και της Gala.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται μάλιστα, αρκετά συχνά, στιγμιότυπα από την όμορφη καθημερινότητα με την οικογένειά της.

Θέλετε να δείτε πώς είναι στα 53 της χρόνια η «δεσποινίς Σιμένα»; Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:01