search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:35
MENU CLOSE

Πασίγνωστο μοντέλο με τον αγαπημένο της στη Μύκονο (Photos)

01.06.2017 07:43
Πασίγνωστο μοντέλο με τον αγαπημένο της στη Μύκονο (Photos) - Media

 

Η Μύκονος συγκαταλέγεται στα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας, ενώ δεν είναι λίγες οι διασημότητες από κάθε γωνιά της γης που την επιλέγουν για τις διακοπές τους.

Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη Χάιντι Κλουμ η οποία απαθανατίστηκε να απολαμβάνει χαλαρές και ανέμελες στιγμές στο «νησί των ανέμων», συνοδευόμενη από τον 30χρονο σύντροφό της, Βίτο Σνάμπελ. Η 43χρονη, παρά το γεγονός ότι είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, διατηρεί μια άψογη σιλουέτα την οποία φροντίζει να αναδεικνύει με κάθε της εμφάνιση.

Η Μύκονος είναι, επίσης, γεμάτη από καταστήματα επώνυμων ρούχων και αυτό φυσικά, δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορη την Κλουμ η οποία όπως επιβεβαιώνεται και από τις φωτογραφίες, έκανε μια εξόρμηση στα μαγαζιά, ενώ δε δίστασε να φωτογραφηθεί και με Έλληνες θαυμαστές της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50