search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:43
MENU CLOSE

Τελικά, είναι έγκυος η κοπέλα του Ρονάλντο; (Photos)

02.06.2017 08:07
Πατέρας σε δίδυμα από παρένθετη μητέρα, ο Ρονάλντο  - Media

 

Διακοπές στην Κορσική κάνουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η αγαπημένη του, Τζωρτζίνα Ροντρίγκεζ, απολαμβάνοντας όμορφες και χαλαρές στιγμές.

Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε και όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι διανύει τις πιο όμορφες στιγμές του. Οι δυο τους δεν αποχωρίστηκαν στιγμή, με τον Ρονάρντο να κρατά την 23χρονη μονίμως στην αγκαλιά του.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί. Ωστόσο, η μητέρα του ποδοσφαιριστή διέψευσε αυτές τις φήμες. Αν κρίνουμε, πάντως, από τις φωτογραφίες, η Τζωρτζίνα Ροντρίγκεζ φαίνεται ότι όντως διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Το ενδεχόμενο αυτό ενισχύεται και από την τρυφερή φωτογραφία που οι δυο τους δημοσίευσαν πρόσφατα στο Instagram και στην οποία η Τζωρτζίνα κρατά στοργικά στην κοιλιά της.

Όπως και να ‘ χει, στο σύντομο μέλλον όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48