search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:08
MENU CLOSE

Η δύναμη της εικόνας: Ο Μακρόν αποδομεί ξανά τον Τραμπ, με… δέντρα και πηγές (Photo)

03.06.2017 12:26
Η δύναμη της εικόνας: Ο Μακρόν αποδομεί ξανά τον Τραμπ, με… δέντρα και πηγές (Photo) - Media

Ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας συνεχίζει τις δυναμικές παρεμβάσεις κατά της απόφασης του Ντόναλντ Τραμπ να αποσύρει τις ΗΠΑ από τη Συμφωνία για το Κλίμα.

Μόλις προχτές τρόλαρε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, καλώντας τον κόσμο να «κάνει ξανά μεγάλο τον πλανήτη μας», τονίζοντας πως οι ΗΠΑ γύρισαν την πλάτη τους στον κόσμο, όμως η Γαλλία δεν θα στρέψει την πλάτη της στους Αμερικάνους.

Σήμερα, αποφάσισε να μιλήσει η δύναμη της εικόνας. Μέσω τουίτερ, ενημέρωσε για τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, με τον οποίο συνομίλησε για θέματα περιβάλλοντος και καταπολέμησης της τρομοκρατίας, συνοδεύοντας την ανακοίνωση του από μια φωτογραφία του με τον Ινδό πολιτικό.

Μόνο που η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν απεικονίζει τους δύο ηγέτες στο Προεδρικό Γραφείο, όπως είθισται, αλλά οι δυο τους είναι περιστοιχισμένοι από ένα καταπράσινο τοπίο με ψηλά δέντρα, ενώ ανάμεσά τους διακρίνεται μία πηγή.

Με αυτόν τον έμμεσο τρόπο, ο Εμανουέλ Μακρόν ήθελε να καταδείξει τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος και το πέτυχε με το παραπάνω, χωρίς να χρειαστεί να πει πολλά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50