search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:09
MENU CLOSE

«Αυτά είδα στα σούπερ μάρκετ του Κατάρ» – Η μαρτυρία Έλληνα μετά το ξέσπασμα της κρίσης και το κλείσιμο των συνόρων από έξι αραβικές χώρες

06.06.2017 16:18
«Αυτά είδα στα σούπερ μάρκετ του Κατάρ» - Η μαρτυρία Έλληνα μετά το ξέσπασμα της κρίσης και το κλείσιμο των συνόρων από έξι αραβικές χώρες - Media

 

Καθησυχαστικός παρουσιάστηκε με δηλώσεις του το απόγευμα της Τρίτης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μάνος Μανουσέλης σχετικά με τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο Κατάρ και το κλείσιμο των συνόρων από έξι αραβικές χώρες.

Ο τεχνικός της Αλ Ραγιάν τόνισε ότι δεν έχει παρατήσει μέχρι τώρα κάποια αλλαγή στην καθημερινότητα της χώρας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όλα κυλούν ομαλά.

Παράλληλα, αναφερόμενος στους τελικούς της Α1 του μπάσκετ, χαρακτήρισε φαβορί τον Παναθηναϊκό για το 4ο παιχνίδι λόγω του παράγοντα έδρας.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» και στους Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβεστά:

Για τα όσα γίνονται στο Κατάρ: «Δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητα. Αυτά που βλέπω στα σάιτ δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Ούτε χαμό βλέπω, ούτε άδεια σούπερ-μάρκετ. Εγώ τα βλέπω νορμάλ. Εδώ έχει ραμαζάνι, ο κόσμος είναι υποχρεωμένος το βράδυ να βγει και να φάει κάτι. Αυτό πώς το μεταφράζει κανείς, είναι άλλο θέμα. Σε μένα δεν έχει υποπέσει κάτι στην αντίληψή μου. Όλα εδώ κινούνται γύρω από το ποδόσφαιρο κι όχι το μπάσκετ και κυρίως στην κατασκευή των υποδομών».

Για τη σειρά τελικών της Α1: «Οι ομάδες αυτή την εποχή είναι αρκετά ξοδεμένες. Δεν υπάρχει ενέργεια ώστε να γίνουν διαφορές. Τα ματς με εξαίρεση το δεύτερο, κινούνται σε χαμηλό σκορ και έτσι θα πάει και το τέταρτο. Φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός λόγω έδρας. Μπορεί οι έδρες να μην παίζουν ρόλο όπως παλιά, αλλά πάντα έχουν πλεονέκτημα. Επίσης οι γηπεδούχοι μπορούν να ασκούν και την πίεσή τους στους διαιτητές. Για μένα ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα την Πέμπτη».

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50