search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:20
MENU CLOSE

Επίθεση σε Έλληνες διεθνείς μετά το ματς στη Βοσνία – Χτύπησαν τον Γιαννιώτα (Photos)

09.06.2017 21:00
Επίθεση σε Έλληνες διεθνείς μετά το ματς στη Βοσνία - Χτύπησαν τον Γιαννιώτα (Photos) - Media

 

 Ένταση και ντροπιαστικές εικόνες μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής με τη Βοσνία κατά αποχώρηση των διεθνών προς τα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι Βόσνιοι εξαγριωμένοι έβριζαν και έκαναν χειρονομίες προς τους διεθνείς όταν πλησίαζαν τη φυσούνα. Ο Μανώλας έκανε την χαρακτηριστική κίνηση “κάλμα”, με αποτέλεσμα να ξεφύγουν τα πράγματα. Ο Τζέκο, ο οποίος είναι συμπαίκτης του στη Ρόμα, του όρμηξε πιάνοντάς τον από το λαιμό.

Οι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να επέμβουν. Στο σημείο αυτό όμως κάποιοι οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με έναν από αυτούς να χτυπά τον Γιαννιώτα, ο οποίος έπεσε στο έδαφος. Από το χτύπημα, έσπασε το δόντι του Έλληνα διεθνούς άσου. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η επίθεση έγινε από μέλος του τιμ της βοσνιακής ομάδας. Όπως είπε ο Τοροσίδης στις δηλώσεις του επρόκειτο για τον βοηθό προπονητής της Βοσνίας. 

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15