search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:30
MENU CLOSE

Φρίκη: Έδεσε τη γυναίκα του στις γραμμές του τραίνου και αυτοκτόνησε κι ο ίδιος

14.06.2017 15:44
Φρίκη: Έδεσε τη γυναίκα του στις γραμμές του τραίνου και αυτοκτόνησε κι ο ίδιος - Media
 
Το χειρότερο τέλος για την εν διαστάσει σύζυγό του επιφύλαξε ένας άνδρας: την απήγαγε, την έδεσε στις ράγες του τραίνου και, όταν η αμαξοστοιχία πλησίασε αρκετά, έπεσε και ο ίδιος μπροστά της.
 
Ο φρικιαστικός φόνος μετά αυτοκτονίας συνέβη κοντά στην πόλη Μποβιλιέ στη βόρεια Γαλλία και σύμφωνα με την αστυνομία το ζευγάρι είχε χωρίσει και είχε τέσσερα παιδιά.
 
Φθάνοντας στο σημείο του φρικτού συμβάντος, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τα χέρια της γυναίκας ήταν δεμένα στις ράγες του τραίνου με σκληρή κολλητική ταινία και το σώμα της είχε διαμελιστεί.
 
Όσον αφορά στον πρώην σύζυγο της, η σορός του βρέθηκε, επίσης διαμελισμένη τριγύρω, ενώ αποκαλύφθηκε ότι ο άνδρας έπασχε από σοβαρή κατάθλιψη, μετά το χωρισμό με τη σύζυγό του, πριν από περίπου τρία χρόνια.
 
Τραγική λεπτομέρεια: την ημέρα που συνέβη το φρικιαστικό περιστατικό, η γυναίκα θα γιόρταζε τα 34α γενέθλιά της…
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21