search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:46
MENU CLOSE

H εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου μοντέλο στη νέα καμπάνια των Dolce & Gabbana (Photos)

15.06.2017 12:57
Η Ολυμπία Οδός παρουσιάζει το πρόγραμμα «Νερό από τον αέρα» - Media

 

Eίναι πανέμορφη και ασχολείται εδώ και χρόνια με τον χώρο της μόδας! Η κόρη του Παύλου και της Marie Chantal λατρεύει τη μόδα και εδώ και χρόνια δεν χάνει καμία επίδειξη μόδας μεγάλων σχεδιαστών που γίνονται σε μεγάλες ευρωπαϊκες πόλεις και όχι μόνο. 

Η Μαρία Ολυμπία μπορεί να είναι καιρό στο χώρο της μόδας και να έχει γνωριμίες αλλά όπως φαίνεται είναι η πρώτη φορά που κάνει modeling και φωτογραφίζεται μαζί με άλλα μοντέλα για την νέα κολεξιόν του οίκου Dolce & Cabbana και το shooting έγινε στο Παλέρμο της Ιταλίας!

Η περήφανη μαμά Marie Chantal δημοσίευσε στο Instagram τη φωτογραφία της Ολυμπίας στην επίσημη καμπάνια του μεγάλου οίκου μόδας. Στην επίσημη σελίδα του οίκου μόδας στο instagram στις φωτογραφίες η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αναγράφεται ως Οlympia of Greece. Να σημειώσουμε ότι η Ολυμπία είχε περπατήσει και στο πρόσφατο Catwalk του ίδιου οίκου στο Μιλάνο.

Πηγή: tlife.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50