search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:39
MENU CLOSE

Γιώργος Παπαδάκης: Στο παρελθόν είχα καβαλήσει το καλάμι

17.06.2017 14:55
Γιώργος Παπαδάκης: «Θα είμαι από τους πρώτους που θα κάνουν το εμβόλιο» (Video) - Media

 

Για την πορεία του στον τηλεοπτικό αέρα που μετρά πάνω από 25 χρόνια μίλησε στην εφημερίδα “Real Life” ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο παρουσιαστής του ANT1 δεν δίστασε να αναφερθεί και στην εποχή που είχε καβαλήσει το καλάμι εξαιτίας της επιτυχίας του στη μικρή οθόνη.

Είκοσι οκτώ χρόνια στην πρώτη γραμμή και πρώτος. Πώς νιώθετε;

Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία. Μου δόθηκε η ευκαιρία από τον ΑΝΤ1 να κάνω ένα αποκλειστικά δικό μου δημιούργημα, χωρίς να υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα, αυτή την ώρα και με το συγκεκριμένο περιεχόμενο. Στη συνέχεια, άλλοι συνάδελφοι ακολούθησαν  το ίδιο πρότυπο, ομολογουμένως με μεγάλη επιτυχία, σε άλλα κανάλια. Εκ των πραγμάτων, αισθάνομαι δικαιωμένος. Έχω συνεργαστεί με πάρα πολλούς συναδέλφους μου, που στη συνέχεια πήραν τον δικό τους δρόμο. Είμαι συνειδητοποιημένος μετά από τόσα χρόνια στο επάγγελμα. Υπήρξαν περίοδοι που είχα καβαλήσει το καλάμι και θεωρούσα ότι ο κόσμος γυρίζει γύρω μου. Αυτές οι εποχές τελείωσαν και ανήκουν στο παρελθόν.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50