search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:53
MENU CLOSE

Το πρώτο μήνυμα του Σταύρου Θεοδωράκη μετά την έξοδο του από το νοσοκομείο

19.06.2017 07:02
Εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης στον Στ.Θεοδωράκη μετά την ανάρτηση για την υγεία του - «Θα γυρίσεις δυνατός»  - Media

 

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης δηλώνει “παρών” μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

Ξεκινάει μάλιστα με τις λέξεις σήμα κατατεθέν του Καλημέρα καλημέρα!, όπως και στοςυ τηλεοπτικούς Πρωταγωνιστές.

Ευχαριστεί όλους όσοι τον στήριξαν στην περιπέτεια της υγείας του και δηλώνει “έτοιμος για νέες διαδρομές, νέες ανηφόρες και νέες μάχες”.

Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου επικοινώνησε τηλεφωνικά για ευχές και περαστικά με τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της ΝΔ, ενώ σήμερα παρά τις οδηγίες των γιατρών για παραμονή στο σπίτι για δύο εβδομάδες, στις 18:00 το απόγευμα θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα. 

Στην ανάρτηση του ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρει αναλυτικά:

Καλημέρα καλημέρα!

Όλα πήγαν καλά και είμαι έτοιμος για νέες διαδρομές, νέες ανηφόρες και νέες μάχες (ίσως με πιο αργά βήματα για λίγες ακόμη μέρες). Σας ευχαριστώ όλους.

Δεν αναφέρομαι στους φίλους μου και τους συνοδοιπόρους αλλά κυρίως σε όλους αυτούς που δεν γνωριζόμαστε και δεν αγαπιόμαστε.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές, για τη διακριτικότητά σας ακόμη ακόμη και για τη σιωπή σας. 

Είναι καλό που βρισκόμαστε εδώ, φίλοι και «εχθροί», γιατί όπως λέει και ο ποιητής «φαντάσου φτάνει και μια νότα κι αλλάζεις όλο το σκοπό». 

Κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους αυτούς που παλεύουν για την υγεία τους και τους εργάτες της υγείας – γιατρούς και νοσοκόμους -που αγωνίζονται μαζί τους, συχνά σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Τους οφείλουμε μια επανάσταση στην υγεία.

Αλλά αυτά δεν είναι του παρόντος, θα τα πούμε αναλυτικά άμεσα.

Καλημέρα!
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50