search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:50
MENU CLOSE

Survivor Spoilers: Άλλαξε η τελική τετράδα; Ισχύουν οι τελευταίες διαρροές; (Video)

26.06.2017 10:33
Survivor: Ποιον προβλέπουν οι celebrities για νικητή; - Media

 

Στο LaBiriBiri η Κλεοπάτρα Πατλάκη μετέφερε και σήμερα το ρεπορτάζ της, αναφορικά με τους παίκτες που θα φτάσουν στην τελική τετράδα του Survivor!

Όπως είπε χαρακτηριστικά, και πάντα σύμφωνα με δικές της πληροφορίες: «Το Survivor γίνεται Lucky Room! Στους ημιτελικούς το παιχνίδι των ερωτήσεων θα συμμετέχουν οι συγγενείς των παικτών! Ήδη έχουν γυριστεί τα βιντεάκια των συγγενών», είπε η Κλεοπάτρα κι εκείνη την ώρα η Χριστίνα Λαμπίρη έκανε μια διαπίστωση:

«Άρα ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι σίγουρα στον ημιτελικό, αφού κάποιος συγγενής του έχει ρωτηθεί κάτι!»

Στη συνέχεια η Κλεοπάτρα είπε: «Επειδή τα γυρίσματα όμως έχουν γίνει, να ‘χουμε κάνει καβάτζα τα γυρίσματα, τα βιντεάκια μέχρι να δημιουργηθεί η τελική τετράδα! Να υπάρχουν δηλαδή οι ερωτήσεις σε 6-8 παίκτες, γιατί δεν ξέρουμε που θα φτάσουμε, οπότε δεν ξέρουμε τελικά 100% αν ο Γιάννης θα είναι στον ημιτελικό! Μην το δένετε..» 

Πηγή: Youweekly

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:50