search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:05
MENU CLOSE

Αποφυλακίστηκε ο Ελληνοαμερικάνος ρόκερ που πλήρωσε για να σκοτώσουν τη γυναίκα του

01.07.2017 13:24
Αποφυλακίστηκε ο Ελληνοαμερικάνος ρόκερ που πλήρωσε για να σκοτώσουν τη γυναίκα του - Media

 

Ο Tim Lambesis ήταν ένας από τους πλέον ενεργούς μουσικούς του metal και hardcore στερεώματος. Μάλιστα με το συγκρότημα του,  As I Lay Dying, είχαν προταθεί για το Grammy καλύτερου τραγουδιού το 2008 για το τραγούδι τους «Nothing Left».

Ο Ελληνομαμερικάνος Lambesis είχε άλλες 3 μεγάλες αγάπες, πέρα από το μέταλ: Τις γυναίκες, το μπόντι μπίλντινγκ και τα ναρκωτικά, κάνοντας χρήση κοκαΐνης, βαρβιτουρικών καθώς και στεροειδών. Τα τελευταία ειδικά τον είχαν μετατρέψει σε έναν υπερμυώδη άνδρα.

Με την σύζυγό του, ο γνωστός μουσικός, είχε υιοθετήσει 3 παιδιά από την Καμπότζη. Η πορεία της καριέρας του και των νέων «ασχολιών» του δεν του επέτρεπε να είναι δίπλα στην οικογένεια του όσο τουλάχιστον θα ήθελε η σύντροφός του. Έτσι λοιπόν η Meggan Murphy τον πίεσε να πάρουν διαζύγιο και μέσα στην αγωγή που είχε δρομολογήσει θα ζητούσε το 60% της περιουσίας του καθώς και την πλήρη επιμέλεια των τριών παιδιών τους.

Φοβισμένος για την περιουσία του και τα παιδιά του ο Ελληνοαμερικανός απευθύνθηκε σε έναν γνωστό του στο γυμναστήριο νομίζοντας πως μπορούσε να τον φέρει σε επαφή με έναν εκτελεστή, με σκοπό να κάνει συμβόλαιο θανάτου για τη γυναίκα του. Μόνο που ο δήθεν εκτελεστής που πήγε στο «ραντεβού για τη δουλειά» ήταν μυστικός αστυνομικός…

Ο Lambesis του προσέφερε 1.000 δολάρια και του έδωσε τους κωδικούς του συναγερμού του σπιτιού που έμενε η γυναίκα του. Όταν ο Lambesis ρωτήθηκε «θες η γυναίκα σου να βγει από τη μέση;» εκείνος αποκρίθηκε «ναι, θέλω». Αυτή του η απάντηση έμελλε να είναι η αρχή του τέλους του.

Ο μουσικός συνελήφθη το ίδιο βράδυ και κατηγορήθηκε για την διενέργεια πλεκτάνης με σκοπό την ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 6 ετών το 2013. Στα 3 χρόνια βγήκε με αναστολή. Μέσα στη φυλακή είχε καταφέρει, μεταξύ άλλων (όπως να πουλήσει τα δικαιώματα για το βιβλίο με την ιστορία του έναντι πολλών εκατομμυρίων δολαρίων) να κάνει αγωγή σε δύο σωφρονιστικά ιδρύματα της Νότιας Καλιφόρνια, ύψους 35 εκατ. δολαρίων καθώς αμέλησαν να του δώσουν την σωστή ορμονική αγωγή, με αποτέλεσμα να αποκτήσει γυναικομαστία…

Ο  Lambesis, που κυκλοφορεί με βραχιολάκι επιτήρησης στον αστράγαλο, παντρεύτηκε πάλι τον Απρίλιο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50