search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:32
MENU CLOSE

Δραστικές αλλαγές στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη – Tι είπε στους συνεργάτες της

07.07.2017 15:35
Δραστικές αλλαγές στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη - Tι είπε στους συνεργάτες της  - Media

 

Σίγουρα η φετινή χρονιά δεν ήταν από τις καλύτερες για την Ελένη Μενεγάκη η οποία είδε το κοινό να γυρίζει τη πλάτη και κατ’ επέκταση τα νούμερα τηλεθέασης να πέφτουν πολλές φορές ακόμη και κάτω από το μέσο όρο του ALPHA.

Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να προκαλέσουν πολλά νεύρα στην Ελένη, και φέτος για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό να μην απολαμβάνει ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές αλλά να πηγαινοέρχεται στην Αθήνα για έκτακτες συσκέψεις. 

Η πρώτη σύσκεψη της παρουσιάστριας -όπως αποκαλύπτει το tv24.gr– με τους συνεργάτες της πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 5 Ιουλίου στα γραφεία του καναλιού που τους ανακοίνωσε και επισήμως ότι θα γίνουν δραστικές αλλαγές στην εκπομπή, και τους παρότρεινε να πουν τη γνώμη τους ή να προτείνουν νέες ιδέες. Το σίγουρο είναι ότι τη πρώτη και τη τελευταία κουβέντα θα την πει η παρουσιάστρια, όπως και ποιον ακριβώς «ρόλο» θα έχει ο καθένας.

Όπως είπε, μάλιστα, σ’ αυτή τη σύσκεψη: «Εγώ είμαι η παρουσιάστρια και θα αποφασίσω ποιος θα κάνει και τι, αλλά ακόμα δεν ξέρω. Όποιος θέλει να μείνει αλλά δεν δεσμεύω κανέναν για τους «ρόλους». Μέχρι τα τέλη του μήνα θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις».

Από την άλλη, ο Γρηγόρης Γκουντάρας που είναι ένας από τους πιο στενούς φίλους και συνεργάτες της παρουσιάστριας που μετρά 12 περίπου χρόνια μαζί της φαίνεται να είναι δυσαρεστημένος, καθώς τη φετινή χρονιά δεν είχε σταθερή παρουσία και «ρόλο», με αποτέλεσμα να νιώθει παραγκωνισμένος. Τη δυσαρέσκεια αυτή ήρθε να ενισχύσει μια ανάρτηση της συζύγου τού δημοσιογράφου, Ναταλί Κάκκαβα: «Η ουσία της ζωής είναι να είσαι δίπλα στον άνθρωπο σου στα δύσκολα… Γρηγόρη, πιστεύω σε εσένα…».

Και μάλιστα δεν είναι ο μόνο καθώς και η Κατερίνα Ζαρίφη είχε αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν και οι σχέσεις της με την Ελένη Μενεγάκη διαταράχθηκαν. 

Να σημειωθεί ότι για την ερχόμενη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί νέα σύσκεψη μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και των συνεργατών της όπου θα κριθούν πολλά.

Επιπλέον, μέσα στις μεγάλες αλλαγές, περιλαμβάνεται η αλλαγή ώρας αλλά και η πιο έντονη στροφή στα κοινωνικά θέματα.

Δεν ήταν τυχαίο που στη τελευταία εκπομπή έκανε ειδική αναφορά στη συνεργάτιδα της λέγοντας πως «για τα επόμενα τρία χρόνια που θα ‘μαστε στον ALPHA, εσύ θα ‘σαι μαζί μου!».

Πηγή: tv-24.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50