search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:59
MENU CLOSE

Μοσκοβισί: «Όσο λιγότερο μιλάμε για την Ελλάδα στο Eurogroup τόσο καλύτερο σήμα για το μέλλον»

10.07.2017 18:51
Μοσκοβισί: Πρέπει να ελαφρύνουμε οπωσδήποτε το ελληνικό χρέος - Media
 
«Όσο λιγότερο μιλάμε για την Ελλάδα στο Eurogroup τόσο καλύτερο σήμα για το μέλλον» επανέλαβε ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί κατά τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τη συνεδρίαση του συμβουλίου των ΥΠΟΙΚ της Ευρωζώνης. 
 
O ίδιος ανέφερε ότι η δεύτερη αξιολόγηση έκλεισε «επίσημα» με την έγκριση της δόσης των 8,5 δισ. και την εκταμίευση σήμερα των 7,7 δισ. εξ αυτών. 
 
«Αυτά είναι πολύ καλά νέα καθώς και η επιβράβευση για μια χώρα και ένα λαό που κάνει προσπάθειες, θυσίες και μεταρρυθμίσεις. Πιστεύω ότι αυτή η απόφαση ανοίγει το κεφάλαιο της ανάκαμψης, της εμπιστοσύνης, των επενδύσεων και της απασχόλησης που μπορεί να ακολουθήσει για την Ελλάδα» τόνισε.
 
Eρωτηθείς για το πότε η Επιτροπή θα τερματίσει τη διαδικασία περί υπερβολικού ελλείμματος της Ελλάδας, απάντησε: «Να έχετε λίγη ακόμα υπομονή. Ο πρόεδρος Γιούνκερ θα είναι στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη, θέλουμε όλοι η επίσκεψη να πάει καλά».
 
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50