search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:00
MENU CLOSE

H αρχιλοχίας του μοιραίου Χιούι: Ένιωσα «το χέρι της Παναγίας» να με ξεκαρφώνει από το κάθισμα του ελικοπτέρου (Video)

13.07.2017 18:09
H αρχιλοχίας του μοιραίου Χιούι: Ένιωσα «το χέρι της Παναγίας» να με ξεκαρφώνει από το κάθισμα του ελικοπτέρου (Video) - Media

 

Η οικογένεια της αρχιλοχία Βασιλικής Πλεξίδα τέλεσε λειτουργία στην Παναγία Ακρωτηριανή στη Σέριφο, στην οποία έδωσε το παρόν και ο Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος και ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής.

Σαν από θαύμα ήταν η επιβίωση της αρχιλοχία, όταν το ελικόπτερο Χίουι στο οποίο επέβαινε, συνετρίβη στο Σαραντάπορο Ελασσόνας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις αξιωματικοί.

Η Αρχιλοχίας αφιέρωσε στην Εκκλησία ένα καντήλι, στο οποίο ήταν δεμένο ένα ομοίωμα ελικοπτέρου, το κομποσκοίνι της και την φόρμα που φορούσε, η οποία ήταν σκισμένη από τα χτυπήματα, μετά από την πτώση του ελικοπτέρου.

Στη συνέχεια, περιέγραψε όσα βίωσε τη μοιραία ημέρα:

«Ένιωσα το χέρι της Παναγίας να με ξεκαρφώνει από το κάθισμα του ελικοπτέρου. Με τοποθέτησε στο πίσω μέρος του ελικοπτέρου και μάλιστα γυρνώντας με ανάποδα για να μην βλέπω και να μην θυμάμαι τίποτα».

Επιπλέον, ο Πάνος Καμμένος παρέδωσε στην γερόντισσα στην Παναγία Ακρωτηριανή μία εικόνα της Παναγίας Σουμελά, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα σε όλους όσοι επιβουλεύονται την πατρίδα μας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:59