search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:21
MENU CLOSE

Δήμος Ζωγράφου: Σεμινάρια, εργαστήρια, Θεατρικές παραστάσεις

18.07.2017 15:20
Η ζωή στα κέντρα κράτησης μεταναστών στις ΗΠΑ μέσα από τα μάτια των παιδιών που ζουν εκεί  - Media

 

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, διοργανώνει για 31η χρονιά τους Πανελλήνιους Θεατρικούς Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν από 2/9/2017 έως και 18/9/2017.

Έχοντας την πεποίθηση ότι η ερασιτεχνική δημιουργία αποτελεί την πιο πηγαία μορφή έκφρασης των κοινωνικών διεργασιών, συνεχίζουμε να δίνουμε βήμα έκφρασης στους «εραστές» της τέχνης που επιμένουν να αναζητούν δημιουργική

διέξοδο στον πολιτισμό και να εμπνέονται από την αρχέγονη τέχνη του θεάτρου.

Στη φετινή διοργάνωση φιλοξενούμε σημαντικές ερασιτεχνικές ομάδες από όλη την Ελλάδα οι οποίες επιλέχθηκαν από την προκριματική επιτροπή του Φεστιβάλ με γνώμονα την ποιότητα της παράστασής τους. Παράλληλα διοργανώνουμε σεμινάρια – εργαστήρια, σε συνεργασία με αξιόλογους δασκάλους του θεάτρου και δίνουμε την ευκαιρία στα μέλη των ερασιτεχνικών σχημάτων αλλά και στους φίλους του θεσμού, να γνωριστούν μεταξύ τους, να έρθουν σε επαφή με τεχνικές, θεωρίες και μέσα θεατρικής έκφρασης, να διερευνήσουν την απαρχή και την εξελικτική πορεία της θεατρικής πράξης, να εκφραστούν και να συν-δημιουργήσουν.

Για μία ακόμη φορά συνδέουμε τον Πολιτισμό με την Αλληλεγγύη: κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων συγκεντρώνουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Ζωγράφου και για όσους τα έχουν ανάγκη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50