search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:51
MENU CLOSE

Παπαδημούλης: Για το έλλειμμα του 2009 ευθύνεται η κυβέρνηση της ΝΔ και η προηγούμενη του ΠΑΣΟΚ, όχι η ΕΛΣΤΑΤ

19.07.2017 18:57
Παπαδημούλης: Για το έλλειμμα του 2009 ευθύνεται η κυβέρνηση της ΝΔ και η προηγούμενη του ΠΑΣΟΚ, όχι η ΕΛΣΤΑΤ - Media
 
«Για το δημόσιο έλλειμμα 15,1% του 2009 φταίει η κυβέρνηση της ΝΔ και η πρώην του ΠΑΣΟΚ. Όχι η ΕΛΣΤΑΤ. Για τον πυρετό, δεν φταίει το θερμόμετρο» αναφέρει με ανάρτηση του στο twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Για το δημόσιο έλλειμμα 15,1% του 2009 φταίει η κυβέρνηση της ΝΔ κ η πρώην του ΠΑΣΟΚ. Όχι η ΕΛΣΤΑΤ.Για τον πυρετό, δεν φταίει το θερμόμετρο.

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) July 19, 2017

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου άσκησε αναίρεση στο απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, που αφορούσε αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος, για τις καταγγελίες περί διόγκωσης του ελλείμματος του 2009.

Ακροδεξιά, hoax και αθλιότητα… 

“Πρώτα το ταχύπλοο της Αίγινας, μετά το “ταξίδι Τσίπρα” στην Ντίσνεϋλαντ, τώρα η δήθεν συγγένεια της Ηριάννας. Ακροδεξιά, hoax και αθλιότητα…” γράφει, εξάλλου, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα ανάρτησή του στο twitter με αφορμή τις φήμες που κυκλοφόρησαν στα social media περί συγγενικής σχέσης του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη με την Ηριάννα Β. Λ.

 
(πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Twitter)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01