search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:24
MENU CLOSE

«Χώρος αποθήκευσης ανδρών»: Η λύση για να μη βαριούνται οι σύζυγοι όταν οι γυναίκες τους ψωνίζουν

22.07.2017 15:00
«Χώρος αποθήκευσης ανδρών»: Η λύση για να μη βαριούνται οι σύζυγοι όταν οι γυναίκες τους ψωνίζουν - Media

 

Τα ψώνια σε εμπορικό κέντρο έχουν αποδειχτεί τραυματική εμπειρία για όσους άνδρες συνοδεύουν τις συζύγους ή τις συντρόφους τους. Συνήθως βαριούνται στα πρώτα 3-4 μαγαζιά και γκρινιάζουν ότι θέλουν να φύγουν, δημιουργώντας πρόβλημα όχι μόνο στις γυναίκες αλλά και στα εμπορικά καταστήματα που περιμένουν πως και πως τις γυναίκες καταναλώτριες.

Εμπορικό κέντρο στην Κίνα βρήκε τη λύση: Κατασκεύασε ένα γυάλινο κουτί, το οποίο ονόμασε «χώρος αποθήκευσης ανδρών». Μέσα σε αυτό το κουτί μπορεί να μπει ο βαριεστημένος σύζυγος και να περάσει ευχάριστα την ώρα του παίζοντας δωρεάν βιντεοπαιχνίδια, μέχρι να τελειώσει τα ψώνια της η σύντροφός του.

Προς το παρόν, οι άνδρες φάνηκαν δεκτικοί στην πρωτότυπη ιδέα και το μόνο παράπονο που ανέφεραν είναι ότι κουτί δεν έχει επαρκή κλιματισμό.

Αν ο «χώρος αποθήκευσης ανδρών» αποδειχθεί επιτυχημένος, δεν αποκλείεται να το δούμε σύντομα και σε εμπορικά κέντρα της Ευρώπης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:22