search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:26
MENU CLOSE

ΑΝΕΛ: Ο μέγιστος κίνδυνος για τη Δικαιοσύνη είναι η ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς

23.07.2017 20:55
Ανακοίνωση από ΑΝΕΛ για το περιστατικό μεταξύ Καμμένου - Μαρινάκη στη Μήλο - Media

 

«Ο μέγιστος κίνδυνος για το θεσμό της Δικαιοσύνης που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της Δημοκρατίας και του Πολιτισμού είναι η ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς», επισημαίνει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου. 

«Είναι άδικο για τη συντριπτική πλειοψηφία των λειτουργών της που καθημερινά δίνουν τιτάνια μάχη απέναντι σε εγκληματικές συμμορίες, να χρησιμοποιούνται για να καλυφθούν μεμονωμένες μεν, άκρως επικίνδυνες δε πρακτικές επίορκων. Ο κ. Χ. Αθανασίου λοιπόν οφείλει να απαντήσει ξεκάθαρα: ποιες σκοπιμότητες υπηρέτησε με τις αντισυνταγματικές τροπολογίες βάσει των οποίων αποφυλακίστηκε ο εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο υποβρυχίων Εμμανουήλ και ο μεγαλέμπορος κοκαΐνης, 30 ημέρες μετά τον εντοπισμό του ναρκοπλοίου Noor One;», σημειώνει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50