search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:28
MENU CLOSE

Η πτήση του τρόμου: Αθήνα προς Φιλαδέλφεια με 10 τραυματίες από ισχυρές αναταράξεις

06.08.2017 07:38
Η πτήση του τρόμου: Αθήνα προς Φιλαδέλφεια με 10 τραυματίες από ισχυρές αναταράξεις - Media

 

Mια τρελή τρελή πτήση έζησαν οι επιβάτες πτήσης της American Airlines από την Αθήνα με προορισμό τη Φιλαδέλφεια καθώς σημειώθηκαν σοβαρές αναταράξεις λίγο πριν την προσγείωση στο αμερικανικό αεροδρόμιο με αποτέλεσμα τουλάχιστον 10 επιβαίνοντες στο αεροσκάφος να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρία αναφέρει: «Η πτήση από την Αθήνα στη Φιλαδέλφεια υπέστη σοβαρές αναταράξεις λίγο πριν την προσγείωση του αεροσκάφους στη Φιλαδέλφεια. Η ένδειξη «προσδεθείτε» ήταν ενεργοποιημένη. Τρεις επιβάτες και επτά μέλη του πληρώματος μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για αξιολόγηση».

Πρόκειται για την πτήση 759, με 287 επιβάτες.

Παρότι πάντως την ανακοίνωση της American Airlines, η δημοσιογράφος Τζέσικα Χούσμαν, που καλύπτει ρεπορτάζ με το Ντόναλντ Τραμπ, η οποία επέβαινε στο αεροσκάφος με τον σύζυγό της, έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter ότι δεν υπήρχε καμία προειδοποίηση.

No warning at all. Plane lurched thru the air. Honestly, terrifying.

— Jessica Huseman (@JessicaHuseman) 5 Αυγούστου 2017

«Οι αναταράξεις στην πτήση ήταν τόσο τρελές και απροσδόκητες που ένα μέλος του πληρώματος έβγαλε τον ώμο του», έγραψε επίσης.

Μάλιστα αργότερα έγραψε πως της τηλεφώνησαν από την American Airlines να ζητήσουν συγγνώμη και επικοινωνούσαν με όλους τους επιβάτες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:26