search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:10
MENU CLOSE

BBC: Σάλος στη Βρετανία – Ιδιοκτήτες σπιτιών ζητούν σεξ αντί ενοικίου

08.08.2017 15:53
BBC: Σάλος στη Βρετανία - Ιδιοκτήτες σπιτιών ζητούν σεξ αντί ενοικίου - Media

 

«Σεξ αντί για ενοίκιο» ζητούν όλο και συχνότερα σε νεαρά άτομα μέσω αγγελιών στη Μ. Βρετανία, κυρίως σε φτωχές περιοχές, σύμφωνα με έρευνα του BBC.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι συμφωνίες αυτές δεν έχουν κριθεί ακόμα παράνομες, αφού υπάρχει συναίνεση του ενοικιαστή.

Ωστόσο, πρόκειται για εκμετάλλευση ευάλωτων ατόμων. Επίσης, ο βουλευτής Πίτερ Κάιλ έχει ζητήσει την απαγόρευση των αγγελιών αυτών.

Η έρευνα αναφέρει ότι οι ιδιοκτήτες στοχεύουν σε άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, για συμφωνίες τέτοιου είδους

Επιπλέον, ισχυρίζοντα ότι δεν υπάρχει κανένας εξαναγκασμός στα άτομα, τα οποία απαντούν σε αυτού του είδους τις αγγελίες.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε ότι τέτοιες προσφορές πιθανότατα παραβιάζουν τον Νόμο περί Σεξουαλικών Αδικημάτων. Στον αντίποδα, οι ιδιοκτήτες επισημαίνουν ότι δεν πιστεύουν πως παραβιάζουν κάποιο νόμο, αλλά ότι η συμφωνία γίνεται ως «σεξ με προνόμια».

Μία από τις αγγελίες σημειώνει ότι «ιδιοκτήτης σπιτιού ζητά μία γυναίκα να εγκατασταθεί στο σπίτι του και να παριστάνει πως είναι το κορίτσι του», ένας άλλος πρόσφερε δύο δωμάτια με αντάλλαγμα «υπηρεσίες» και ένας τρίτος ζητούσε «νεαρούς άνδρες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50