search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:15
MENU CLOSE

Οριστικός χωρισμός-βόμβα για το διάσημο ζευγάρι της σόουμπιζ (Photos)

23.08.2017 15:38
Οριστικός χωρισμός-βόμβα για το διάσημο ζευγάρι της σόουμπιζ (Photos) - Media

 

To οριστικό τέλος μιας θυελλώδους σχέσης, διάρκειας τριών ετών φαίνεται ότι γράφτηκε αυτό το καλοκαίρι, μετά από μια τελική προσπάθεια επανασύνδεσης που, όμως, φαίνεται ότι απέτυχε.

Ο λόγος για τον Τζέραρντ Μπάτλερ, τον γνωστό… «Λεονάιντας» από την ταινία «300», και τη σύντροφό του, Μόργκαν Μπράουν, οι οποίοι, παρότι πέρασαν μαζί σχεδόν όλο το καλοκαίρι κάνοντας διακοπές στο Μεξικό δεν κατόρθωσαν να διασώσουν τη σχέση τους.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ο Μπατλερ και η Μπράουν είχαν χωρίσει ξανά άλλες δύο-τρεις φορές κατά τη διάρκεια της τρίχρονης σχέσης τους, ωστόσο τα είχαν ξαναβρεί μετά από λίγο διάστημα.

Όμως, αν κανείς πιστέψει τη Sun, η οποία ειδικεύεται σε τέτοιου είδους θέματα, το ταξίδι στο Μεξικό δεν κατάφερε να μικρύνει το χάσμα μεταξύ τους και, κατά τα φαινόμενα χωρίζουν, οριστικά αυτή τη φορά.

To ενδιαφέρον είναι ότι υπαίτιος για το χωρισμό είναι ο Μπάτλερ, ο οποίος ομολογεί ότι έχει μια… φοβία με τις δεσμεύσεις και δη τις μακροχρόνιες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:14