search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:44
MENU CLOSE

Έγινε «τούρμπο» η Μαλία Ομπάμα – Δείτε γιατί (Video)

27.08.2017 16:37
Εμφάνιση-έκπληξη για την κόρη του Ομπάμα - Πρωταγωνιστεί σε... βίντεο κλιπ (Video) - Media

Οι κόρες του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα, Σάσα και Μαλία, σε γενικές γραμμές δεν έχουν δώσει αφορμές για αρνητικά σχόλια, τόσο κατά τη διάρκεια της θητείας του πατέρα τους στον Λευκό Οίκο, όσο και μετά.

Γι’ αυτό και η έξαλλη αντίδραση της Μαλία Ομπάμα πρόσφατα -η οποία αποτυπώθηκε σε βίντεο και έκανε το γύρο του διαδικτύου- προκάλεσε έκπληξη, αν και, μάλλον, η κόρη των Ομπάμα έχει τα δίκια της.

Τι συνέβη; Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται το ΤΜΖ, η Μαλία Ομπάμα είχε πάει σε ένα εστιατόριο στο κέντρο του Χάρβαρντ. Τότε, μια ηλικιωμένη γυναίκα την πλησίασε και της ζήτησε να τη βγάλει μια φωτογραφία για τον εγγονό της. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, η Μαλία Ομπάμα ευγενικά αρνήθηκε.

Απτόητη όμως η ηλικιωμένη, περίμενε την πρώην… Πρώτη κόρη να βγει από το μαγαζί για να βγάλει τη φωτογραφία. Και τότε ήταν που η νεαρή Μαλία Ομπάμα έγινε… έξαλλη και αντέδρασε, όχι και τόσο ευγενικά. 
 
Τη στιγμή που η Μαλία Ομπάμα έβγαινε από το μαγαζί, η ηλικιωμένη ετοίμασε τη φωτογραφική μηχανή της και προκάλεσε την οργή της νεαρής. «Θα την τραβήξεις μπροστά στα μούτρα μου σαν να είμαι κανένα ζώο σε κλουβί;» της είπε.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50