search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:16
MENU CLOSE

Ελένη Μενεγάκη: Αυτός είναι ο νέος της συνεργάτης – Ο άνθρωπος κλειδί

09.09.2017 07:30
Ελένη Μενεγάκη: Αυτός είναι ο νέος της συνεργάτης - Ο άνθρωπος κλειδί  - Media

 

Η Ελένη Μενεγάκη μας προετοίμασε από τα μέσα καλοκαιριού για τις πολύ μεγάλες αλλαγές που ετοιμάζει φέτος στην εκπομπή της. Η εκπομπή μίκρυνε σε διάρκεια και οι πιο πολλοί συνεργάτες μπροστά από τις κάμερες αποχώρησαν.

Φέτος, λοιπόν, υπάρχει ένας άνθρωπος κλειδί, τον οποίο η Ελένη Μενεγάκη εμπιστεύεται πολύ και από ότι φαίνεται θα είναι ο πιο στενός της συνεργάτης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικών» το πρόσωπο αυτό είναι ο Άκης Μπαρμπουζάνης.

Ο Άκης Μπαρμπουζάνης συνεργάζεται αρκετά χρόνια με τον Alpha ως διευθυντής φωτογραφίας και έβαζε τις πινελιές του στο πλατό της Ελένης.

Μετά τις ηχηρές αλλαγές που έκανε η παρουσιάστρια στην εκπομπή, ο Άκης Μπαρμπουζάνης θα βρίσκεται τη φετινή σεζόν και στο κοντρόλ της Ελένης, όπου θα τσεκάρει τα πάντα στο πλατό, ώστε να λαμβάνει ο τηλεθεατής το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:12