search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:24
MENU CLOSE

Τσίπρας στη ΔΕΘ: Στόχος η επόμενη ΔΕΘ να είναι εκτός επιτροπείας

09.09.2017 11:16
Τσίπρας στη ΔΕΘ: Στόχος η επόμενη ΔΕΘ να είναι εκτός επιτροπείας - Media

 

Κατά τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τη Διοίκηση της ΔΕΘ, σύμφωνα με πληροφορίες, σημείωσε πως ο φετινός τίτλος θα μπορούσε να είναι και «αρχίζουμε να οργανώνουμε το μέλλον». Πρόσθεσε ότι βασικός στόχος είναι η 83η ΔΕΘ, τον επόμενο χρόνο, να είναι η πρώτη που θα εγκαινιάσει έξω από τη σκληρή επιτροπεία και δεσμεύθηκε πως σε αυτό το βασικό στόχο θα δουλέψουμε.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων και ακολούθως επισκεπτόμενος το περίπτερο του ΟΑΣΘ, σημείωσε ότι το στοίχημα της σημερινής κυβέρνησης δεν είναι απλά η εκκαθάριση του Οργανισμού αλλά η βελτίωση των αστικών συγκοινωνιών για τον πολίτη, με τον πήχυ πολύ ψηλά και όχι σε σχέση με την προηγούμενη διοίκηση που δεν μπορούσε να είναι χειρότερα.

Επιπλέον, ερωτηθείς για το Μετρό Θεσσαλονίκης απάντησε ότι μετά από τόσα χρόνια σταμάτησε να αποτελεί ανέκδοτο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:24