search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:17
MENU CLOSE

Η επικίνδυνη δίαιτα της Κιμ Καρντάσιαν – Έχει μείνει μισή (Photos)

10.09.2017 11:23
Η επικίνδυνη δίαιτα της Κιμ Καρντάσιαν - Έχει μείνει μισή (Photos) - Media

 

Το άγχος της Κιμ Καρντάσιαν να εντυπωσιάσει στις εμφανίσεις της στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, την οδήγησε σε ριζικές αλλαγές. Μια από αυτές ήταν ότι εμφανίστηκε με πλατινέ μακριά μαλλιά, τα οποία όμως αποδείχθηκαν περούκα, όπως εξήγησε αργότερα η ίδια.

Η πιο εντυπωσιακή όμως αλλαγή ήταν στη σιλουέτα της.

Η βασίλισσα των social media, εμφανίστηκε στις επιδείξεις μόδας πιο λεπτή από ποτέ, με μέση-δαχτυλίδι, επίπεδη κοιλιά και οστεώδες πρόσωπο, με μόνο σημείο να μαρτυρά το χυμώδες παρελθόν της, να είναι τα διάσημα οπίσθια της, παρόλο που κι αυτά είναι… συρρικνωμένα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του radaronline, η εμμονή της Καρντάσιαν να χάσει κιλά σε σύντομο διάστημα την έκανε να ακολουθήσει μια ανθυγιεινή δίαιτα, σύμφωνα με την οποία καταναλώνει μόλις 700 θερμίδες τη μέρα.

Παρόλο που ο σωματότυπος της συνέβαλε στο να αλλάξουν τα πρότυπα ομορφιάς και να γίνει αποδεκτό και στον κόσμο της μόδας το σώμα με καμπύλες, η ίδια φαίνεται να θέλει να μοιάζει με μοντέλο πλέον.

Επιπλέον, ρεπορτάζ του harpers bazaar, αναφέρει ότι η Κιμ και ο σύζυγός της έχουν προσλάβει ένα σεφ για να τους μαγειρεύει τα γεύματα τους, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να αλλάζει το μενού κάθε 10 μέρες.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι διατροφολόγοι συμφωνούν ότι οι 700 θερμίδες είναι ελάχιστες και ότι η Κιμ θα πρέπει άμεσα να αλλάξει διατροφή ώστε να είναι υγιής.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50