search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:34
MENU CLOSE

Χαλκιδική: Ανθρωποκυνηγητό για δύο Τούρκους δραπέτες βαρυποινίτες

18.09.2017 06:40
Χαλκιδική: Ανθρωποκυνηγητό για δύο Τούρκους δραπέτες βαρυποινίτες - Media
 
Άφαντοι παραμένουν δύο Τούρκοι ισοβίτες που δραπέτευσαν την περασμένη Πέμπτη από τις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας Χαλκιδικής, εκμεταλλευόμενοι το ημιελεύθερο καθεστώς κράτησης που ισχύει στη συγκεκριμένη δομή.
   
Πρόκειται για έναν 24χρονο κι έναν 33χρονο, που εξέτιαν ποινή ισόβιας κάθειρξης, ο καθένας, για διακίνηση παράτυπων μεταναστών. Όπως έγινε γνωστό, είχαν μεταχθεί στις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας τους τελευταίους μήνες, ο πρώτος τον περασμένο Μάρτιο κι ο δεύτερος τέσσερις μήνες αργότερα, τον Ιούλιο.
   
Οι δύο δραπέτες προσέφεραν εργασία στους λαχανόκηπους των φυλακών, απ’ όπου φαίνεται ότι ξέφυγαν από την επιτήρηση των σωφρονιστικών υπαλλήλων και των λεγόμενων «λογοτιμητών» (κρατούμενοι που έχουν εκτίσει μεγάλο μέρος της ποινής και έχουν επιδείξει καλή διαγωγή).
   
Η απουσία τους έγινε αντιληπτή την ίδια μέρα, κατά την καταμέτρηση των κρατουμένων. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους είναι σε εξέλιξη, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το ΑΤ Κασσάνδρας. 
 
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:33