search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:04
MENU CLOSE

Μαζί στη ζωή μαζί και στο θάνατο: Νεκρά δύο αδέλφια σε τροχαίο

18.09.2017 09:53
Μαζί στη ζωή μαζί και στο θάνατο: Νεκρά δύο αδέλφια σε τροχαίο  - Media

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε δύο αδέλφια 63 και 64 ετών τα οποία πέθαναν σε τροχαίο την Κυριακή στο 111ο χιλιόμετρο, της Παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών Τριπόλεως.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα κατά το οποίο ένας 63χρονος οδηγώντας αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε η 64χρονη αδερφή του, συγκρούστηκε με ιδιωτικής χρήσης φορτηγό, που οδηγούσε ένας 37χρονος, στη συνέχεια εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε αυλάκι όμβριων υδάτων, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 63χρονου και της 64χρονης.

Ο 37χρονος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ διενεργείται προανάκριση από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας για την πλήρη διερεύνηση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50