search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:57
MENU CLOSE

Αυτό είναι Reunion: Κλόντια, Ναόμι, Σίντι, Κάρλα και Ελένα ξανά μαζί στην πασαρέλα (Photos)

23.09.2017 12:56
Αυτό είναι Reunion: Κλόντια, Ναόμι, Σίντι, Κάρλα και Ελένα ξανά μαζί στην πασαρέλα (Photos)  - Media

 

Σίντι Κρόφορντ, Ναόμι Κάμπελ, Κλόντια Σίφερ, Κάρλα Μπρούνι και Έλενα Κρίστανσεν περπάτησαν και πάλι μαζί στην πασαρέλα μετά από 20 χρόνια, θέλοντας να τιμήσουν τον σχεδιαστή μόδας που όλες είχαν λατρέψει και είχε φύγει άδικα από τη ζωή, τον Τζιάνι Βερσάτσε.

Αφορμή υπήρξε η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και η ιδέα της Ντονατέλα Βερσάτσε που ήθελε να τιμήσει τη μνήμη του αδερφού της Τζιάνι ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από 20 χρόνια, το 1997.

Οι αγαπημένες του σχεδιαστή ενώθηκαν στην πασαρέλα επισκιάζοντας τις διαδόχους τους, όπως την Κένταλ Τζένερ, τις αδερφές Χαντίντ αλλά και τη 16χρονη κόρη της Κρόφορντ, Κάια Γκέρμπερ, οι οποίες έγιναν διάσημες πρώτα λόγω των διάσημων γονιών τους και έπειτα λόγω της κυριαρχίας τους στα social media, πριν αρχίσουν να τις προσλαμβάνουν οι σχεδιαστές μόδας.

Tα… original top models απέδειξαν ότι στα 50 τους διαθέτουν ακόμα λάμψη και γοητεία, όπως τότε που κυριαρχούσαν στη μόδα και μάγευαν σε κάθε τους βήμα.

Όλα τα διεθνή έντυπα μόδας έγραψαν διθυραμβικές κριτικές για την επανασύνδεση της όμορφης γυναικοπαρέας στην πασαρέλα, συμπληρώνοντας πάντως πως από τη συντροφιά τους ήταν έντονη η απουσία της Λίντα Εβανγκελίστα και της Κρίστι Τέρλιγκτον.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01