search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:23
MENU CLOSE

Τραμπ εναντίον NBA: Ακύρωσε πρόσκληση ομάδας στον Λευκό Οίκο – Ποιον παίκτη κατηγορεί

23.09.2017 13:13
Τραμπ εναντίον NBA: Ακύρωσε πρόσκληση ομάδας στον Λευκό Οίκο – Ποιον παίκτη κατηγορεί - Media

 

Όταν ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν καταφέρεται εναντίον του Βορειοκορεάτη δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ουν, τα βάζει με μεγάλους αστέρες του NBA, όπως τον Στίβεν Κάρι.  

Η ομάδα του Κάρι, Golden State Warriors, κατέκτησε το πρωτάθλημα του NBA τον Ιούνιο και, ως είθισται, οι παίκτες της πρωταθλήτριας ομάδας έλαβαν πρόσκληση από τον Λευκό Οίκο προκειμένου να γνωρίσουν τον Ντόναλντ Τραμπ και να γιορτάσουν μαζί του τον τίτλο τους.

Ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες των Warriors όμως, δεν ήταν ενθουσιασμένος στην ιδέα ενός τετ α τετ με τον Τραμπ. Ο Στίβεν Κάρι, ερωτώμενος σχετικά από δημοσιογράφο, δήλωσε χτες ότι δεν είναι καθόλου ενθουσιασμένος με την πρόσκληση από τον Λευκό Οίκο, ότι είναι διστακτικός στο να την αποδεχτεί και ότι προτρέπει τους συμπαίκτες του να κάνουν το ίδιο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, με το που ενημερώθηκε για την αντίδραση του παίκτη, δε δίστασε να καταφύγει στο twitter, όπου ανακοίνωσε ότι ακυρώνει την πρόσκληση στους Warriors, αναφερόμενος ονομαστικά στον Κάρι.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Η παρουσία στον Λευκό Οίκο θεωρείται μεγάλη τιμή για μια πρωταθλήτρια ομάδα. Ο Στίβεν Κάρι είναι διστακτικός, οπότε αποσύρω την πρόσκληση!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:23