search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:39
MENU CLOSE

Ταυτοποιήθηκε ο σφαγέας του Λας Βέγκας: Λευκός, μοναχικός λύκος και γνωστός στις Αρχές (Photos)

02.10.2017 12:34
Ταυτοποιήθηκε ο σφαγέας του Λας Βέγκας: Λευκός, μοναχικός λύκος και γνωστός στις Αρχές (Photos) - Media
 
Λευκός, με ποινικό μητρώο και γνωστός στις Αρχές είναι ο σφαγέας του Λας Βέγκας, ο άνθρωπος που άνοιξε πυρ εναντίον ανθρώπων που διασκέδαζαν σε ανοιχτή συναυλία κάντρι έξω από το Mandalay Bay Hotel στην κεντρική λεωφόρο του Λας Βέγκας.
 
Σύμφωνα με τις αρχές, ο υπεύθυνος για το θάνατο τουλάχιστον 50 ατόμων είναι ο 64χρονος Στίβεν Πάντοκ, κάτοικος Λας Βέγκας, με την αστυνομία ακόμα να μην γνωρίζει τα κίνητρα για τη δολοφονική μανία του.
Όπως έγινε γνωστό, ο Πάντοκ, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών που εισέβαλαν στο δωμάτιό του στον 32ο όροφο του ξενοδοχείου, είχε κανονικό οπλοστάσιο, ενώ έρευνα γίνεται και στο σπίτι του, στην πόλη Μεσκίτε της Νεβάδας.
 
Πηγές της αστυνομίας περιγράφουν τον μακελάρη του Στριπ ως «μοναχικό λύκο», χωρίς γνωστές διασυνδέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις, ενώ το NBC ανέφερε ότι ο Πάντοκ είχε βεβαρημένο ποινικό μητρώο κι ήταν γνωστός στην αστυνομία της Νεβάδα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50