search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:59
MENU CLOSE

Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Πολυχρονίου (Photo)

05.10.2017 17:28
Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Πολυχρονίου (Photo) - Media
 
Δύσκολες ώρες περνά ο μουσικός παραγωγός και παρουσιαστής Γιώργος Πολυχρονίου, o οποίος έχασε ένα πολύ στενό κι αγαπημένο του συγγενικό πρόσωπο.
 
Όπως ο ίδιος ο Γιώργος Πολυχρονίου αποκάλευψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του ξάδελφος, Στέλιος Πολυχρονίου, με τον οποίο είχε αρχίσει την ραδιοφωνική του καριέρα, ως «πειρατής» των ερτζιανών.
 
«Aπεβίωσε ο αγαπημένος μου πρώτος ξάδελφος Στέλιος Πολυχρονίου, που εκτός των άλλων φτιάξαμε στο πατρικό του σπίτι τον πρώτο μας πειρατικό ραδιοφωνικό σταθμό στα μεσαία το 1964-65. G.S.POLY. δικό του το όνομα. Η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου. Σε αυτόν οφείλω πολλά και τη ραδ/κη μου ιστορία. Και το όνομα Τζι Πολυ, που έμεινε στο πέρασμα του χρόνου. Αγαπημένε ξάδελφε ΠΟΤΕ δε θα σε ξαχάσω. Σ’ αγαπώ», έγραψε ο Γιώργος Πολυχρονίου, βαθιά συγκινημένος.
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50