search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:07
MENU CLOSE

Σφαγή στον Πήγασο

26.10.2011 08:13
Σφαγή στον Πήγασο - Media

γράφει ο Τυπικός

Χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν και  χωρίς, ουσιαστικά, να ανοίγει ρουθούνι ο Φώτης Μπόμπολας απέλυσε μέσα σε ένα απόγευμα περισσότερους από 20 εργαζομένους επιβάλλοντας παράλληλα μείωση μισθών κατά 20%. Και όλα αυτά γιατί το… «μαγαζί» αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα…!

γράφει ο Τυπικός

Χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν και χωρίς, ουσιαστικά, να ανοίγει ρουθούνι ο Φώτης Μπόμπολας απέλυσε μέσα σε ένα απόγευμα περισσότερους από 20 εργαζομένους επιβάλλοντας παράλληλα μείωση μισθών κατά 20%. Και όλα αυτά γιατί το… «μαγαζί» αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα…!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αργά χθες το απόγευμα, η πλευρά Μπόμπολα ανακοίνωσε την απόλυση σε 14 εργαζομένους, δημοσιογράφους, διοικητικούς και κλητήρες, του τηλεοπτικού περιοδικού «TV Ζάπινγκ», συνιδιοκτησίας Πήγασου-ΔΟΛ. Από τους 14 απολυμένους του περιοδικού, οι 4 ήταν με συμβάσεις αορίστου χρόνου και οι 10 εργάζονταν με μπλοκάκι. Όσοι δεν απολύθηκαν από το «TV Ζάπινγκ» έμαθαν αρμοδίως από τη διοίκηση ότι οι μισθοί τους περικόπτονται κατά 20%.

Στη συνέχεια το κύμα των απολύσεων έφτασε στα αθλητικά κομμάτια του Πήγασου. Έτσι, από το ενοποιημένο αθλητικό τμήμα του «Έθνους-Εθνοσπόρ», σύμφωνα με τις πληροφορίες, απολύθηκαν 6 χαμηλόμισθοι δημοσιογράφοι και από την αθλητική εφημερίδα του ομίλου «Goal News» έμαθαν ότι απολύονται άλλοι 6 συντάκτες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50