01/12/2020 14:32:02

Πόλα Ρούπα: Το παιδί μας είναι όμηρος - Το κρατούσαν με τη βία στο ψυχιατρείο! (Audio)

Πόλα Ρούπα: Το παιδί μας είναι όμηρος - Το κρατούσαν με τη βία στο ψυχιατρείο! (Audio) - Media

 

Tο ζήτημα της κηδεμονίας του παιδιού της επαναφέρει με μήνυμά της η Πόλα Ρούπα.

«Το παιδί μας βρέθηκε στο επίκεντρο ενός πολέμου που δεν ήταν δικός του, που δεν το αφορούσε» επισημαίνει σε δραματικό μήνυμά της η Πόλα Ρούπα. Η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη τονίζει στην παρέμβασή της ότι ο γιος της βρίσκεται στο επίκεντρο «ενός πολέμου που το καθεστώς έχει με μας τους γονείς του και την οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας» της οποίας είμαστε μέλη». 
 
«Το παιδί μας δεν κατηγορείται για τίποτα αλλά αντιμετωπίζεται ως ποινικός παραβάτης, ως εν δυνάμει τρομοκράτης. Για το συμφέρον του κρατήθηκε, ανακρίθηκε και πέρασε από σήμανση» συνεχίζει και προσθέτει: «Προσπάθησαν να μας αφαιρέσουν οριστικά την επιμέλεια, να του επιβάλουν περιοριστικούς όρους ως την ενηλικίωσή του, ώστε να είναι μονίμως υπό καθεστώς επιτήρησης και ομηρίας».
 
«Για το συμφέρον του δεν πρέπει να έχει εμάς για γονείς, αυτό έλεγαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο, όταν κρατούσαν τον Βίκτωρα αιχμάλωτο: Ότι το παιδί δεν είναι παιδί μας» επισημαίνει η Πόλα Ρούπα. 
 
«Για το συμφέρον του πρέπει να βρίσκεται υπό καθεστώς ομηρείας, αφού το γεγονός ότι είναι παιδί μας τον καθιστά ύποπτο για τρομοκρατική δράση στο μέλλον» σημειώνει η προφυλακισμένη και αναφέρει: «Τα παιδιά γνωρίζουν το δίκαιο και το άδικο με βάση τα βιώματά τους και με βάση το βαθμό της αδικίας που μπορεί να υποστούν στη ζωή τους καθορίζεται η προσωπικότητά τους. Όταν η αδικία που υφίσταται ένα παιδί αντιμετωπίζεται ως δίκαιο και τελικά το εμπεδώσει και το ίδιο ως τέτοιο τότε και το ίδιο θα γίνει φορέας της αδικίας όταν μεγαλώσει». 
 
«Το παιδί μας πρώτο μας μίλησε για την αδικία που έζησε γιατί το κρατούσαν στη μεγάλη πολυκατοικία, όπως έλεγε τη ΓΑΔΑ, το κρατούσαν με τη βία στο ψυχιατρείο ενώ ήθελε να φύγει» λέει η Πόλα Ρούπα.
 
«Ο Βίκτωρ πρέπει να σταματήσει να βρίσκεται στο επίκεντρο ενός πολέμου που δεν τον αφορά. Πρέπει να βγει απ' αυτόν πόλεμο. Να σταματήσει η ομηρία του, να ζήσει ελεύθερος» καταλήγει η προφυλακισμένη ως μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα».
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.