search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:07
MENU CLOSE

Στα χέρια της «Θύρας 13» τα οικονομικά στοιχεία, τα δίνει στην δημοσιότητα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

11.10.2017 18:05
Στα χέρια της «Θύρας 13» τα οικονομικά στοιχεία, τα δίνει στην δημοσιότητα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός! - Media

 

Το απόγευμα της Τετάρτης η αντιπροσωπεία της «Θύρας 13» πήρε τα οικονομικά στοιχεία του Παναθηναϊκού με υπογραφή από το διοικητικό συμβούλιο. Το πρωί της Πέμπτης η ΠΑΕ θα δώσει στην δημοσιότητα το περιεχόμενο της έκθεσης.

Για περίπου δύο ώρες, η αντιπροσωπεία της «Θύρας 13» ενημερώθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Μάλιστα, όπως αναμενόταν, η διοίκηση του «τριφυλλιού» παρέδωσε τα οικονομικά στοιχεία που είχαν ζητήσει οι οργανωμένοι, σε μία έκθεση που έχει την υπογραφή του Δ.Σ της εταιρίας.

Το περιεχόμενο της έκθεσης και τα ακριβή στοιχεία θα δουν το φως της δημοσιότητας το αργότερο μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης μέσα από ανακοίνωση του συλλόγου, ώστε όλοι οι φίλοι της ομάδας να γνωρίζουν με συγκεκριμένους αριθμούς την κατάσταση του κλαμπ.

Πηγή: Gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:06