search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:55
MENU CLOSE

Ολίβια Γουάιλντ: Το συγκινητικό μήνυμα για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της (Photo)

12.10.2017 07:19
Ολίβια Ντε Χάβιλαντ: Η θρυλική σταρ του Χόλιγουντ ποζάρει στα 102 της χρόνια! (Photo) - Media

 

Τα πρώτα της γενέθλια γιόρτασε την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, ανήμερα της Παγκόσμιας μέρας κοριτσιού,  η μικρότερη κόρη της Olivia Wilde και του Jason Sudeikis και η χαρούμενη μαμά έκανε μια συγκινητική αφιέρωση την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Το περίεργο, θαρραλέο κοριτσάκι μου, σου υπόσχομαι ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε αυτόν τον κόσμο καλύτερο για εσένα και για όλες τις αδερφές σου στον κόσμο! Κάναμε κάποια βήματα πρόσφατα! Ονειρευόμαστε έναν κόσμο που δεν θα χρειάζεται να απολογείσαι για την λαμπρότητα σου ή να θυσιάσεις τον αυτοσεβασμό σου για να αποδείξεις την αξία σου. Αυτός ο κόσμος είναι δικός σου, παιδί μου. Εμείς είμαστε μόνο το πλήρωμα καθαρισμού. Σ’αγαπώ. Χαρούμενα γενέθλια. ❤#παγκόσμιαημερακοριτσιού» έγραψε χαρακτηριστικά  η 33χρονη σταρ κάτω από μια φωτογραφία που απεικονίζει τη μικρή Daisy να κοιτάζει έξω από ένα παράθυρο. 

Η Olivia Wilde μοιράστηκε, μάλιστα, ακόμη μια φωτογραφία, αυτή τη φορά από το μαιευτήριο την ημέρα του τοκετού της. «Η γέννηση της Daisy, ήταν λίγο περίπλοκη και είμαι βαθιά ευγνώμων για όλο το ιατρικό προσωπικό και την ομάδα διάσωσης της κλινικής Mount Sinai στο Μανχάταν. Μαζί βγάλαμε έξω μία υπέροχη και μόλις 4.535 κιλογραμμάρια μπεμπούλα!» ήταν η λεζάντα που συνόδευε… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50