search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:58
MENU CLOSE

«Αποκαλυπτικά» σε επανάληψη: Τι συνέβη και δεν βγήκε στον αέρα η εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη

15.10.2017 10:33
Προς ολοκλήρωση βαίνει η μεταβίβαση του Epsilon - Media

 

Όσοι ήταν συντονισμένοι το Σάββατο στην τηλεοπτική συχνότητα του «Ε» για να παρακολουθήσουν την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» είδαν προς μεγάλη τους έκπληξη ότι η εκπομπή έπαιζε σε επανάληψη.

Αμέσως, στο Twitter (το οποίο ως γνωστόν έχει…ιδιαίτερη αδυναμία στον Φουρθιώτη) ξέσπασε μια μεγάλη παραφιλολογία για το τι συνέβη και δεν βγήκε κανονικά η εκπομπή στον αέρα.

Οι φήμες και τα tweets συνεχίζονταν για ώρα, ενώ κάποια στιγμή ακούστηκε μέχρι και ότι ο Μένιος Φουρθιώτης τελείωσε απ’ το «Ε» και ότι αυτός ήταν ο λόγος που η εκπομπή του δεν βγήκε κανονικά στην προγραμματισμένη της ώρα.

Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του DailyMedia ,τα «Αποκαλυπτικά» δεν βγήκαν στον τηλεοπτικό αέρα λόγω απεργίας των τεχνικών.

Οι συντελεστές της εκπομπής γνώριζαν από την Πέμπτη για την απεργία όμως είχαν ετοιμάσει κάποια θέματα τα οποία θα έπαιζαν εφόσον η απεργία κρινόταν παράνομη.

Δεν υπάρχει θέμα απομάκρυνσης του Φουρθιώτη απ’ το κανάλι (στην παρούσα φάση) γι’ αυτό και σήμερα τα «Αποκαλυπτικά» θα είναι κανονικά στην ώρα τους, μέσα απ’ τη συχνότητα του «Ε».

Πηγή: Dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50