search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:39
MENU CLOSE

Γεννηματά: Στήνει καθεστώς η κυβέρνηση – Δεν φοβάμαι κανένα

17.10.2017 08:15
Γεννηματά: Στήνει καθεστώς η κυβέρνηση – Δεν φοβάμαι κανένα - Media

Συνέντευξη, στην οποία σημείωσε ότι τι δέχθηκε μπούλινγκ για τη στάση της στην αλλαγή ταυτότητας φύλου, παραχώρησε στον ΣΚΑΪ η Φώφη Γεννηματά.

 

Συνέντευξη, στην οποία σημείωσε ότι τι δέχθηκε μπούλινγκ για τη στάση της στην αλλαγή ταυτότητας φύλου, παραχώρησε στον ΣΚΑΪ η Φώφη Γεννηματά.

«Δεν θα κρίνω κανέναν συνυποψήφιο, με ενδιαφέρει η ενότητα του χώρου», ανέφερε για την εσωκομματική κριτική στο θέμα της ταυτότητας φύλου, ωστόσο μίλησε για μπούλινγκ με στόχο την ίδια «και από αριστερά και από δεξιά» και ανέφερε χαρακτηριστικά πρωτοσέλιδα εφημερίδων που στηρίζουν την κυβέρνηση ή την αξιωματική αντιπολίτευση.

Για το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, σημείωσε πως «περιμένουμε χειροπιαστά αποτελέσματα από το ταξίδι του κ. Τσίπρα στις ΗΠΑ, γιατί μέχρι τώρα τα πάει καλά μόνο στην επικοινωνία» .

«Ο πρωθυπουργός είπε μεγάλα λόγια, έδωσε ψεύτικες υποσχέσεις και μετά ακολούθησε το ναι σε όλα» επισήμανε η Φ.Γεννηματά και συνέχισε την κριτική της για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης και εξέφρασε την ανησυχία της για την τρίτη αξιολόγηση.

Σχετικά με τις αντιδράσεις κυβερνητικών στελεχών για την υπόθεση της Ηριάννας ανέφερε: «Έχουμε δει παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, ακόμη και οδηγίες, ο πρωθυπουργός ο ίδιος είχε προαναγγείλει απόφαση του ΣτΕ». 

«Είναι η τακτική της κυβέρνησης γιατί δεν έχει αποτελέσματα, στήνει ένα καθεστώς» προσέθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50