search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:21
MENU CLOSE

Κορυφαίος τερματοφύλακας του Europa League ο Ανέστης!

20.10.2017 16:22
Κορυφαίος τερματοφύλακας του Europa League ο Ανέστης! - Media

 

Η εμφάνιση του Γιάννη Ανέστη στο San Siro, κόντρα στη Μίλαν, είχε ως αποτέλεσμα η UEFA να τον βάλει στην 11άδα της αγωνιστικής του Europa League.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ έκανε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του στο Μιλάνο το βράδυ της Πέμπτης, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του να πάρει αποτέλεσμα (0-0) και να έρθει πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Βιτσέντσο Μοντέλα είπε τα καλύτερα για την εμφάνιση του Ανέστη, ο ιταλικός Τύπος τον χαρακτήρισε «τοίχο» και το καλό… τρίτωσε από την UEFA, η οποία του έδωσε τη θέση του βασικού στην 11άδα της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

«Μια εμπνευσμένη εμφάνιση από τον Ανέστη είχε ως αποτέλεσμα η ΑΕΚ να σταματήσει την Μίλαν και να αποσπάσει ισοπαλία στο San Siro. Ο Ανέστης έκανε οκτώ αποκρούσεις, με τις τρεις από αυτές να είναι πραγματικά εντυπωσιακές», ανέφερε στο σχετικό σχόλιο της η ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:19