search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:06
MENU CLOSE

Ανατροπή με τον τραυματισμό του Κώστα Μανωλά – Αλλάζουν τα δεδομένα για τα μπαράζ της Εθνικής

22.10.2017 09:29
Ανατροπή με τον τραυματισμό του Κώστα Μανωλά - Αλλάζουν τα δεδομένα για τα μπαράζ της Εθνικής - Media

 

Ο μεγάλος πονοκέφαλος εν όψει των μπαράζ με την Κροατία τον Νοέμβριο για τον Σκίμπε έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Κώστα Μανωλά. Ωστόσο, τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν.

Η αποθεραπεία του Κώστα Μανωλά πάει εξαιρετικά και είναι πάρα πολύ πιθανό να προλάβει τα μπαράζ για το Μουντιάλ απέναντι στην Κροατία.

Ευχάριστα νέα για τον Κώστα Μανωλά. Μετά τη θλάση που υπέστη στις 14 Οκτωβρίου φαινόταν δύσκολο να είναι διαθέσιμος για τα μπαράζ του Μουντιάλ, ωστόσο η αποθεραπεία του εξελίσσεται εξαιρετικά.

«Είμαι ήδη καλύτερα, νιώθω καλά και ελπίζω να επιστρέψω γρηγορότερα στη δράση. Θα ακολουθήσω τις οδηγίες των γιατρών», δήλωσε στην Il Messaggero ο διεθνής αμυντικός, που εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα προλάβει ακόμη και το ματς της Ρόμα με τη Φιορεντίνα στις 5 Νοεμβρίου, πριν τη διακοπή για τα μπαράζ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:05